Register vaktherapie

Geaccrediteerde supervisoren

51–60 van 147 resultaten

Supervisor Plaats Telefoon Disciplines
R. Hoenselaar Arnhem 06-13486648 Dans

Het lichaam en beweging als aandachtspunt binnen supervisie! Binnen deze supervisie wordt er niet alleen op cognitief niveau gewerkt: het lichaam, non-verbale signalen en beweging worden (in overleg) als instrument ingezet binnen de bijeenkomsten. Welke lichaamssignalen zijn er, welke signalen spelen een rol in het contact van de supervisant binnen het werk, en met de cliënt? Welke parallelprocessen vinden er op lichaams- en bewegingsgebied plaats? Hoe is de weg van het denken, voelen en handelen als we letten op onze non-verbale signalen? Niet alleen voor danstherapeuten en psychomotorisch therapeuten belangrijk binnen hun werk maar zeker ook voor beeldend-, drama- en muziektherapeteuten heeft dit een toegevoegde waarde.
Email: info@supervisiearnhem.nl
Website: www.supervisiearnhem.nl

H.L. van Holten - Basch Schiedam 010-4716856 Divers

Ik ben een BIG geregistreerde klinisch psycholoog en psychotherapeut en een herkende supervisor van de Nederlands Vereniging van Groepsdynamica en Groepspsychotherapie (NVGP). Ik geef supervisie voor psychotherapeuten en vaktherapeuten die met groepen werken en de groepssetting optimaal willen kunnen benutten bij het uitoefenen van hun discipline.
Email: hildaholten@gmail.com

C.M.T. Hooijschuur Meppel 0616546929 Beeldend


Email: contact@nellekehooijschuur.nl
Website: www.nellekehooijschuur.nl

A.J. van Hoornaar 's Hertogenbosch 06-21473993


Website: www.creatievecoachingdenbosch.nl

M.J.W. Houben Beekbergen 055-5428979 PMT

Ik ben psychomotorisch therapeut, haptotherapeut, supervisor en DGT therapeut. Specialisaties: borderline problematiek, sexuele trauma's, hechtingsproblemen en psychosomatische stoornissen.
Email: meander8@xs4all.nl
Website: www.voordeverandering.info

G. Hulst Dalfsen 06-30639303


Email: info@spiegelvisie.com
Website: www.spiegelvisie.com

C. Husstege Oisterwijk / Waalwijk 06 1240 1311 PMKT


Email: info@kindertherapiebrabant.nl
Website: www.kindertherapiebrabant.nl

M. Jager Niekerk 0626738948


Email: mandyjager@ziggo.nl

I. Jelsma Doetinchem 06 11737751


Email: l.jelsma@coachingspraktijk-jelsma.nl
Website: http://www.coachingspraktijk-jelsma.nl/

W. Joosen Putte 0164-602666

Ik ben Wim Joosen, senior- en leersupervisor, intervisor, trainer en docent. Ik werk en superviseer voornamelijk vanuit het oplossingsgericht gedachtegoed en alle andere richtingen die uitgaan van een strenght-based visie. Ik ben mede-auteur van het boek oplossingsgerichte hulp- en dienstverlening. In mijn supervisies staat vooral het ontwikkelen van de eigen doelen en talenten van de supervisant centraal. De samenwerking tussen mij en de supervisant, net zoals deze zich afspeelt tussen de supervisant en de cliënt, is voor mij de belangrijkste motor voor een zelfsturende en perspectief georiënteerde werkhouding van de superviant.
Email: wimjoosenogw@gmail.com
Website: www.cirkels.info