Register vaktherapie

Geaccrediteerde supervisoren

41–50 van 147 resultaten

Supervisor Plaats Telefoon Disciplines
J. Grootendorst Leersum

Supervisie en coaching: Leersum, Wageningen of Leiden
Email: J.Grootendorst@ziggo.nl

E. de Gruijter Malden 024-3573885 Drama


Email: emilia@scit.nl
Website: www.scit.nl

N. de Haan Amersfoort 033-4804317 Muziek

J.H. van Haeringen Dronten 0321-315351

Supervisie betekent leren van je ervaringen en (nog) beter worden in je werk! Het gaat daarbij niet enkel om de vraag hoe je met werksituaties en/of cliënten omgaat; ook het omgekeerde is van belang: wat doet je werk met jou? Wat stimuleert of blokkeert je? Wat kun je, wat wil je anders aanpakken? Mijn begeleidingswijze laat zich typeren door de begrippen: • vakbekwaam & ervaren • betrouwbaar & integer • een veilige werksfeer • concreet & analyserend • procesgericht & hier en nu • gestaltmethodiek & systeembenadering De supervisie vindt plaats in mijn praktijkruimte in Dronten en kan individueel gevolgd worden of in een groepje van 2, 3 of (maximaal) 4 personen. Over mijn achtergrond en beroepservaring kun je meer informatie vinden op mijn website.
Email: praktijk@dedakkapel.nl
Website: www.dedakkapel.nl

M. van den Ham Oostrum 06-14245624

Supervisie biedt een fijne gelegenheid om nog eens stil te staan bij die momenten in je werk waar je minder tevreden over bent. Een collega waarmee je niet zo goed door één deur kunt, het management dat eerder frustreert dan stimuleert, cliënten of patiënten waarbij je soms irritatie ervaart. Die situaties nog eens goed beschouwen kan meer inzichten opleveren over hoe je eigen achtergrond soms ongewild en ongewenst mee-resoneert in je professionaliteit. Inzichten die je weer kunnen helpen om nieuwe en andere strategieën te ontwikkelen om verder te groeien als professional. Supervisie kan gevolgd worden in groepjes (2, 3 of 4 personen) of individueel. Ik heb praktijklocaties in Groningen en Leeuwarden. Maar als je zelf een goede plek hebt of weet is dat ook bespreekbaar. Telefoon: 06 - 14 24 56 24 Email: info@dewending.info Website: www.dewending.info M. van den Ham Hereweg 100, 9725 AJ Groningen
Email: info@dewending.info
Website: www.dewending.info

A.M. Hamming Zutphen 06-23357089 Drama

Naast supervisor is Anne-Marie Hamming ook Drama- en Transformatietherapeut in haar eigen praktijk.
Email: annemariehamming@gmail.com
Website: www.volledigleven.nl

M. Haster-de Koeijer Gouda 06-49840316 Speltherapie

In supervisie reflecteren we op eigen denken, voelen, willen en handelen in onze werksituaties, om zo te leren van waar het knelt of juist heel goed gaat en daarmee te groeien in ons vak. Als speltherapeut ben ik me erg bewust geworden van de kracht van reflectie, ook in spel. Naast de verbale werkvormen doe ik in supervisie dus graag een beroep op “de spelende mens” om op die manier met veel plezier aan professionaliteit te bouwen. Ik ben LVSC geregistreerd met de nummers: L 14377 en S 13170.
Email: info@onderstebovenspeltherapie.nl
Website: www.onderstebovenspeltherapie.nl

J.M. van der Hei Leeuwarden 06-28414630 Drama

Dramatherapie in Leeuwarden
Email: josevdhei@outlook.com

M. Hell Amsterdam 06-24743333 Drama

Martijn Hell werkt sinds 1986 als dramatherapeute (kinderpsychiatrie, rec-4 onderwijs, kinderrevalidatie, huiselijkgeweld opvang). Zij ontwikkelde diverse dramatherapeutische programma's. ‘Zachtjes Balen’ en de ‘Boosheidthermometer van Toontje, de schildpad’ zijn haar handelsmerk geworden. De kracht van een positieve speelse insteek bij het onderzoeken van frustraties neemt zij mee in de supervisies die zij geeft. In de supervisies wordt aandacht gegeven aan datgene wat werkt. Ook is er aandacht voor het durven verdragen van ongemakken, zoals bijvoorbeeld: in de war zijn of niet weten hoe te handelen. En hoe verhoudt zich dit tot de kwaliteitsnormen van het vak?
Email: martijnhell@gmail.com
Website: www.zachtjesbalen.nl

A.J. Hesselink Bergen op Zoom 06 83007844

Email: ahesselink@home.nl