Register vaktherapie

Geaccrediteerde supervisoren

141–147 van 147 resultaten

volgende ›

‹ vorige

Supervisor Plaats Telefoon Disciplines
B. Wieringa Den Haag 06-24868920 PMT


Email: info@baswieringa.nl
Website: www.baswieringa.nl

M. Wiggers Haarlem 06 51450991


Email: mieke@hetpakhuisje.net
Website: www.hetpakhuisje.net

M.A. Willemsen Amersfoort 06-12723080 Drama

Supervisie houdt in dat je onder begeleiding reflecteert op je werkervaringen met als doel effectiever te opereren in de ontmoeting met cliënten en/of collega’s. Het gaat daarbij om de wisselwerking tussen denken, voelen en doen. De supervisie die ik geef is ervaringsgericht. Dat betekent dat interacties tussen elkaar in het hier en nu mogelijkheden bieden om over het toen en daar te leren. Mijn stijl kenmerkt zich door een betrokken manier van communiceren waarbij aandachtige empathie en persoonlijk confronteren hand in hand gaan. Ik maak regelmatig gebruik van actieve werkvormen om de door jouw ingebrachte werkervaringen zowel verbaal als non-verbaal verder te kunnen exploreren.
Email: info@hetspeelvlak.nl
Website: www.hetspeelvlak.nl

K.N. Witsenburg Harfsen 0573-431329 Speltherapie, beeldend, drama, muziek, PMKT en PMT


Email: info@katjawitsenburg.nl
Website: www.speltherapiestudio.nl

J. Zantopp Utrecht 0640338528 Muziek

Ik ben een spontane, LVSC en SRVB geregistreerde, supervisor met ruime werkervaring. Een deel van de week ben ik uitvoerend muziektherapeut en het andere deel van de week geef ik supervisie. Middels gesprek en werkvormen uit verschillende supervisie-stromingen, nodig ik je uit om op je professioneel handelen te reflecteren. Daarbij staan jou leervraag, jou verbazing, jou twijfel en jou sterke kanten centraal. Supervisie is voor mij een manier om te ontdekken en te groeien. Je bent welkom individueel, als duo of in een klein groepje. Heb je vragen, neem dan gerust contact op of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Email: jennifer@zantopp.nl
Website: www.reflectieklanken.nl

J.A. Zeldenthuis-Demoed Zutphen

M. Zwart Amsterdam 020-7722844 PMT

In mijn praktijk voor supervisie betekent 'scherpstellen' dat lichaamsgerichte interventies behulpzaam zijn bij het laten samenvallen van denken, voelen en handelen. Afhankelijk van de leerdoelen en keuzes van de supervisant gebruik ik bewegings- en lichaamsgerichte werkvormen om stil te staan bij gedrag en lichaamstaal, gevoelens en gedachten. Mijn begeleiding is gericht op het ervaren van het effect hiervan, het verlenen van betekenis aan dit effect en toepassing in het dagelijks leven en de werkpraktijk.
Email: marjazwart@hetnet.nl
Website: www.scherpstellen.nu